Olkiluoto Blockade Info Tampereella to 12.7.

Olkiluoto Blockade- tiensulkutempaus toteutetaan kolmannen kerran Olkiluodon ydinvoimalaan johtavilla teillä lauantaina 11.8.12

Infotilaisuus pidetään torstaina 12.7. klo 16. Paikkana Hirvitalo, Hirvikatu 10. Tilaisuudessa käydään läpi väkivallattoman suoran toiminnan periaatteita ja valmistaudutaan mielenilmaukseen.

Infotilaisuudessa on mahdollisuus ilmoittautua edestakaisiin kuljetuksiin. Tietoa myös 6.-12.8. pidettävästä ydin-leiristä.

Tervetuloa!

Olkiluoto Blockade la 11.8. ja Ydin-leiri 6.-13.8.12 !

Ydinvoima aina uraanin louhinnasta ydinjätehautoihin uhkaa nykyisten ja tulevien sukupolvien elämää ja terveyttä. Emme halua olla osa teollisuuden tarpeita täyttäviä, kalliita ja vaarallisia kokeiluja. Siksi vaadimme ydinvoiman hallittua alasajoa nyt.
 
Lauantaina 11. elokuuta suljetaan Olkiluodon ydinvoimalaan johtavat tiet päivän ajaksi. Teitä on suljettu aikaisempina vuosina banderollein, rummuttaen, performanssein ja myös rauhanomaisen kansalaistottelemattomuuden keinoin.
 
Mielenosoitukseen voi liittyä kukin haluamallaan tavalla, myös ilman osallistumista kansalaistottelemattomuuteen. Aseiksi luokiteltavat varusteet on syytä jättää kotiin. Mielenosoitus on päihteetön. Kaikenlaista väkivaltaa, seksismiä, rasismia ja provosointia vältetään.
 
Tänä vuonna tapahtumaa edeltää myös kansainvälinen Ydin- leiri. Läheisellä maatilalla järjestetään toiminnallisia ja tietopainotteisia työpajoja. Luvassa on mm. tuore katsaus Japanin ydinonnettomuuteen ja kaivosliikkeeseen Suomessa. Viikon aikana nähtävät puhujat, elokuvat ja työpajat avaavat ydinvoimateollisuuden vastaista maailmanlaajuista liikettä ja antavat välineitä paikallisiin kamppailuihin.
Lapsille on ohjelmaa ja hoitoapua leiripäivinä. Lisäksi saunomista, rakentelua, vegaaniruokaa, bändejä, ja tietenkin jaettua vastarintaa ydinvoimavapaan tulevaisuuden puolesta!
TERVETULOA!

Tarkempi ohjelma https://olkiluotoblockade2012.wordpress.com/ydin-leirin-ohjelma/

Ilmoittautumiset leirille osoitteeseen olkiluotoblockade(at)riseup.net tai olbcamp(at)riseup.net 

Katso myös kuljetukset: https://olkiluotoblockade2012.wordpress.com/majoituskuljetukset/

Suositushinnat varallisuuden mukaan:

koko leiri 7 vrk 30-60e sisältää kolme ateriaa päivässä, ohjelman ja majoituksen teltoissa/sisätiloissa vaihtoehtoisesti: 1 vrk: 5-8 e 1 ateria: 3-5 e  Alle 10v lapset ilmaiseksi
****** LEVITÄ KUTSUA! ******

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s