Olkiluodon ydinvoimala suljetaan ylihuomenna – tule mukaan!

Tervetuloa mukaan aloittamaan ydinvoiman alasajoa (myös) Suomessa lauantaina 20.elokuuta!

Tähän blogiin päivitetään viimeisin tieto tapahtumaan osallistumiseen liittyvistä käytännön asioista.

Huomenna perjantaina tapahtuman infopuhelimet ovat auki koko päivän ja myös niihin soittamalla saa lisätietoa. Numerot ovat: 040-3767861 (suomeksi) ja 040-3773675 (englanniksi, ruotsiksi, saksaksi).

Media voi ensisijaisesti soittaa numeroon 040-3234494.

Mukaan tapahtumaan tarvitset säänmukaiset vaatteet sekä henkilöllisyystodistuksen, sillä poliisi voi vaatia sinua todistamaan henkilöllisyytesi. Mukaan on hyvä varata myös vettä juotavaksi ja jotain evästä. Tapahtuman lähellä on avoinna kahvila osan päivää. Tapahtumassa on tarjolla  jonkin verran vegaanista ruokaa edulliseen hintaan, mutta koska osallistujien määrää ei voi arvioida etukäteen, ruuan riittävyydestä ei voi antaa takeita.

Jos yövyt leirintäalueella, tarvitset mukaasi ainakin makuupussin ja – alustan, ruokailuvälineet (lautanen, lusikka ja kuppi), sekä mieluusti oman teltan (yhteismajoituksen onnistumisesta ei ole vielä varmuutta). Ota mukaasi varmuuden vuoksi myös ilta-ja aamupalatarpeita, sekä teepusseja/pikakahvia. Leirintäalueella voi ainakin keittää kuumaa vettä, joten myös oma termospullo, kuppikeitot ja pikapuurot tms. voivat olla hyvä idea.

Tutustuthan ennakkoon myös tapahtuman periaatteisiin täältä. Kaikki tapahtuman osallistujat sitoutuvan rauhanomaisen kansalaistottelemattomuuden periaatteisiin.

Viime vuoden tunnelmia voi fiilistellä vaikkapa täällä. Tervetuloa mukaan viettämään turvallisemman tulevaisuuden karnevaalia!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s